Galbani Salami Finnochio

Historien bag

Salami stammer oprindeligt fra Campania i det sydlige Italien. Det varme og tørre klima er perfekt til at modne charcuteriprodukter i. Her kan kødet nemlig modne i lang tid. Navnet salami kommer fra det italienske salare (at salte), og faktisk betød salami oprindeligt saltet flæsk. Til salami bruger man svinekød, som hakkes groft og krydres med havsalt samt hvid og sort peber og måske andre k rydderier.

Udseende og smag

Italiensk salami med fennikelfrø. Smagen er delikat og krydret med aromatiske noter af lakrids.

Tips til anvendelse

Skær i skiver og brug til tapas, snacks eller i en sandwich.

Galbani Salami Finnochio

Fakta:

  • Varenummer: 20320
  • Type: Øvrige
  • Land: Italien

Ingredienser:

Svinekød, salt, fennikelfrø (2%), dextrose, saccharose,
aromaer, krydderier, antioxidant: E301,
konserveringsmidler: E250, E252.

Næringsindhold pr. 100 g:

  • Energi: 1804 kJ/432 kcal
    Fedt: 38,5 g
    heraf mættede fedtsyrer: 14,5 g
    Kulhydrater: 2,9 g
    heraf sukkerarter: 1,5 g
    Protein: 19,4 g
    Salt: 3 g
Cookie Settings