Galbani Parmesan

Historien bag

Dette er den ægte, italienske, kvalitetsbeskyttede Parmigiano Reggiano DOP. Osten stammer helt tilbage fra middelalderen. Den fremstilles af upasteuriseret komælk. Konsortiet for parmesan kontrollerer kvaliteten af alle parmesanoste. Det betyder blandt andet, at en inspektør fra konsortiet banker på samtlige oste med sin hammer for at lytte efter sprækker eller andre uregelmæssigheder i ostene.

Udseende og smag

Smagen er fyldig, lagret og let salt, men kan også have næsten sødlige toner. Konsistensen er hård.

Tips til anvendelse

Riv over pastaretter eller gratineringer. Prøv også at blande revet parmesan i tærtedej, det giver en fin, krydret smag. Nyd også parmesan som den er - brækket i små flager - med et glas kølig champagne.

Galbani Parmesan

Fakta:

  • Varenummer: 2705
  • Type: Gul ost
  • Mælk: Komælk
  • Land: Italien
  • Område: Reggio Emilia
  • Lagring: 18-20 måneder
  • Fedt i tørstof: 32+

Ingredienser:

RÅMÆLK, salt, osteløbe

Næringsindhold pr. 100 g:

  • Energi: 1671 kJ / 402 kcal
    Fedt: 30g
    heraf mættede fedtsyrer: 20g
    Kulhydrater: 0,0g
    heraf sukkerarter: 0,0g
    Protein: 32,0g
    Salt: 1,6g
Styrke 4
Cookie Settings