Tomatbagt aubergine med gedeost

Tilberedning

Læg aubergineskiverne på en rist/bageplade og pensl dem med olie og krydr med salt. Bag dem i ca. 20 minutter ved 175° til de er gyldne. Fordel basilikumblade og gedeosten i brud i små bunker på skiverne og fold disse sammen. Fordel lidt tomatsauce i bunden af et ildfast fad.

Læg auberginepakkerne i. Hæld resten af saucen over og drys parmesanosten på. Bag færdig i ½ times tid , tilsæt evt. lidt vand eller bouillon undervejs, så konsistensen er saftig. Pynt evt. med lidt krydderurter og pinjekerner.

Server med groft brød og en fyldig, blandet salat.

Ingredienser

(10 personer)
5 auberginer, skiver på langs
1 potte basilikum, blade
425 g Président gederulle, brud
Ca. 1 ¾ l tomatsauce, eventuelt færdigkøbt

125 g Galbani parmesanost, groftrevet
Salt
Lidt olivenolie
Evt. lidt bouillon
Evt. lidt friske krydderurter og ristede pinjekerner (til pynt)

Cookie Settings