Sprøde polentaflager med fennikelfrø

Tilberedning

Rist fennikelfrøene på en tør pande, til de begynder at poppe. Knus dem derefter i en morter, og bland med polentamel og mælk. Lad det trække i 10 min. Bland melet i mælkeblandingen, til du har en god, smidig dej. Læg dejen i køleskabet i 15 min.

Rul dejen helt tyndt ud på et let melet bord, skær den i aflange stykker (ca. 20 x 3 cm), og læg dem på bageplader beklædt med bagepapir. Pensl knækbrødene med lidt vand, og drys med salt og lidt ekstra grofthakkede fennikelfrø. Bag knækbrødene i ovnen ved 170° i ca. 6-8 min., til de er gyldne og sprøde. Afkøl knækbrødene, og opbevar dem i en tætsluttende kagedåse.

Ingredienser

(Ca. 35-40 stk.)
15 g fennikelfrø
50 g polentamel
2 dl letmælk
220 g hvedemel
Groft havsalt

Rettens oste

Cookie Settings