Salat med brie, hjertesalat, jordbær, bagt peberfrugt og hyldeblomstdressing

Tilberedning

Kom peberfrugterne i et ildfast fad, og dryp med 3 spsk. olivenolie og salt. Bag dem ved 200° i 15 min., indtil de er godt bagt og faldet lidt sammen.

Tag dem ud af ovnen, træk skindet af med en urtekniv, og fjern kernerne. Skær peberfrugterne ud i mindre stykker, og kom dem op i en skål.

Rør hyldeblomsteddike, resten af olivenolien, salt og friskkværnet peber sammen til en dressing.

Vend hjertesalat, rød peberfrugt, jordbær og dressing sammen og anret salaten med brieosten. Drys til sidst med hakket kørvel. Servér med godt brød som en frokostsalat, en forret eller på buffeten.

Ingredienser

(10 personer)
5 røde peberfrugter
1½ dl olivenolie
Salt og friskkværnet peber
1 dl hyldeblomsteddike
2-3 hjertesalater, mindre blade

350 g jordbær, skiver
500 g Président Brie, skiver
2 bundter kørvel, hakket

Godt brød
Cookie Settings