Salat Chèvre Chaud

Tilberedning

Blend sennep og eddike sammen, og tilsæt olien lidt efter lidt i en tynd stråle. Justeres evt. konsistensen med lidt vand, hvis den er for tyk. Smag til med salt og peber.

Anret salat, bønner, brødcroutons, rødløg, tomater og dressing på et fad. Læg gedeosteskiverne på bagepapir og grill i ovnen til osten er gylden, ca. 2 minutter.

Fordel osten på salaten, krydr med salt og peber og servér med det samme.

Ingredienser

(10 personer)
1/2 dl sennepsdressing, se opskrift herunder
250 g blandet salat
250 g grønne bønner, kogte og afkølede
100 g brødcroutons
1 rødløg, finthakket
300 g cherrytomater, skåret i kvarte
425 g Président Sainte Maure, tykke skiver
Salt og peber

Sennepsdressing:
2 spsk. dijonsennep
1 dl eddike, f.eks. sherryvinaigre
3 dl vindruekerneolie
Salt og peber
Evt. lidt vand

Cookie Settings