Rugbrødssandwich med brie, syltede rødløg, æble og selleri

Tilberedning

Kom løgskiverne i en skål og marinér med eddike, honning, lidt salt samt friskkværnet peber. Vend godt rundt, og lad det stå i 15-20 min. Bland salat, æble og blegselleri i en skål.

Rist rugbrødsskiverne, så de bliver helt sprøde og gyldne. Fordel brieskiverne på 10 brødskiver og kom herefter salatblandingen på og til sidst de syltede rødløg. Dryp lidt af lagen fra rødløgene over. Slut af med ristet rugbrød på toppen.

Velegnet som frokostret, mødeservering eller brunch.

Ingredienser

(10 personer)
2 rødløg, fine skiver
1 dl æbleeddike
2-3 spsk. akaciehonning
Salt og friskkværnet peber
3 hjertesalater, delt i blade

3 æbler, fine skiver
10 stængler blegselleri, fine skiver på skrå
20 skiver rugbrød
500 g Président Brie, skiver

Cookie Settings