Puré af tørret frugt smagt til med mørk chokolade

Tilberedning

Kog den tørrede frugt i en gryde med rørsukker og vand i ca. 8-10 min., til den er mør. Kom frugten og væden i en blender og blend til en glat mos. Smag frugtmosen til med eddike, cognac og finthakket chokolade mens den er lidt lun, så chokoladen smelter ind i puréen. Servér puréen til de meget kraftige oste.

Tip: Lav dobbelt portion af puréen, og smag den anden halvdel, som du ikke bruger til osten, til med appelsinsaft i stedet for eddike og cognac. Brug puréen oven på drænet yoghurt på morgenbuffeten.

Ingredienser

(1 glas)
8 store Agen-svesker uden sten
8 tørrede abrikoser
8 dadler
3 spsk. rørsukker
3 dl vand
2 spsk. blomme- eller kirsebæreddike
1 spsk. cognac
25 g god mørk chokolade

Rettens oste

Cookie Settings