Pasta med ricotta og cherrytomater

Tilberedning

Skyl tomater og rucolasalat og skær tomaterne i halve.
Hak hvidløg fint og sauter det i lidt olivenolie på en
pande, uden at det tager farve.

Tilsæt tomaterne og sauter dem i 5-8 minutter, så de
stadig har form. Derefter blandes ricottaen i – eventuelt
med et par spsk kogevand fra pastaen. Smag til med
salt og peber. Pastaen koges efter anvisning på pakken.

Den varme pasta vendes med saucen i gryden, og kort
inden servering tilsættes rucolasalaten. Den må kun lige
vendes i retten, da den ellers bliver blød og kedelig.

Servér med friskrevet parmesan, frisk basilikum og lidt
rucola på toppen.

Ingredienser

(10 personer)
1 kg pasta penne
750 g cherrytomater
500 g Galbani Ricotta
500 g rucolasalat
2 fed hvidløg

½ dl olivenolie
80 g friskrevet parmesan
Frisk basilikum
Salt og peber
Cookie Settings