Pasta med peberfrugt og gorgonzola

Tilberedning

Bring en gryde med letsaltet vand i kog, og kog pastaen
al dente. Skær peberfrugt og løg i små tern, der svitses
i olie ved lav varme på en pande. Tilsæt eventuelt lidt
af pastavandet, hvis det begynder at brænde på. Den
stegte blanding tilsættes persille og blendes med en
stavblender til en creme.

Smelt gorgonzolaen i små tern på en pande ved lav
varme, tilsæt peberfrugtblandingen og til sidst den
kogte pasta. Rør godt sammen og servér med friskreven
parmesan og lidt hakket bredbladet persille.

Tip: Strø evt. lidt mere friskhakket persille på retten
inden servering. Det ser flot ud og er en ægte ’tricolore’
ligesom det italienske flag.

Ingredienser

(10 personer)
4 røde peberfrugter
250 g Galbani Gorgonzola cremoso
2 rødløg
½ dl olivenolie
1 bundt bundt bredbladet persille
800 g pastasløjfer eller anden kort pasta
150 g Galbani Parmesan
Salt
Cookie Settings