Pasta med mascarponesauce og ærter

Tilberedning

Pil ærterne og svits dem i smør med lidt salt på en pande.
Rør mascarpone, salt og rigeligt friskkværnet peber i en
skål.

Kog pastaen al dente og vend den i mascarponen blandet
med halvdelen af de smørsvitsede ærter. De resterende
ærter drysses oven på. Pynt med friske basilikumblade
eller rosmarin, revet citronskal og friskrevet parmesan.
(Retten kan selvfølgelig laves hele året med frosne ærter).

Tip: Ærterne kan svitses med for eksempel frisk rosmarin eller salvie, hvis man ønsker at variere smagen.

Ingredienser

(10 personer)
1 kg pastaskruer eller penne
250 g Galbani Mascarpone
500 g ærter
Salt og friskkværnet peber
50-60 g friskrevet parmesan
Skallen af 2 økologiske citroner
Smør til stegning
½ bundt frisk basilikum eller rosmarin
Cookie Settings