Pasta med mascarone og gorgonzola

Tilberedning

Kog pastaen. Skær gorgonzola i små tern og smelt dem
i en gryde med mascarponen og 2 ½ dl mælk ved lav
varme. Rør i gryden med en træske, indtil osten er
smeltet, og alle ingredienser er godt blandet sammen
til en jævn sauce. Rist valnødderne på en tør pande.
Hæld vandet fra pastaen og bland den med ostesauce,
hakkede valnødder, 3-5 riv af en muskatnød og smør.

Drys med friskrevet parmesan og friskhakket persille
eller basilikum.

Ingredienser

(10 personer)
800 g farfalle pasta (sløjfer eller penne)
250 g Galbani Gorgonzola Cremoso
250 g Galbani Mascarpone
150 g friskrevet parmesan
125 g hakkede valnødder

2½ dl mælk
Salt
Muskatnød
Friskhakket persille eller basilikum
Cookie Settings