Oksekødsruller med gorgonzola og skinke

Tilberedning

Kødet skal helst bankes med en kødhammer eller
lignende. Læg en skive italiensk ”prosciutto” på hver
skive kød, 25 g gorgonzola samt lidt finthakket løg.
Kødet rulles og fæstnes med en tandstikker.

Steg rullerne i varm olie 5-6 minutter, så de er gyldne
på alle sider. Her fra er salt, peber og en god salat
egentlig alt, hvad der er brug for. Pynt evt. med lidt
hakket forårsløg.

Tip: Man kan servere stegte kartofler med groft salt
og rosmarin som garniture eller bare friske, store

Ingredienser

(10 personer)
1 kg okse- eller kalvekød i 10 tynde skiver
(få evt. din slagter til at skære dem for dig)
250 g Galbani Gorgonzola
10 skiver tyndskåret italiensk kogt skinke.
(prosciutto cotto)
5 løg (forårsløg eller skalotteløg er
bedst egnet)
Olie til stegning
Salt og peber
Tandstikkere

Tilbehør:
God salat, stegte kartofler
eller friske tomater
Cookie Settings