Knækbrød med havreflager og koldpresset rapsolie

Tilberedning

Hæld havregryn, sesamfrø, hørfrø, solsikkekerner, græskarkerner, hvedemel, fuldkornshvedemel, bagepulver og salt i en skål. Tilsæt vand og olie. Rør dejen godt sammen. Hæld halvdelen af dejen på et stykke bagepapir, og læg endnu et bagepapir ovenpå. Rul dejen tyndt ud (ca. 1-2 mm) mellem de to stykker bagepapir med en kagerulle, læg det hele over på en bageplade, og fjern det øverste lag papir. Gentag med resten af dejen. Skær dejen ud i firkanter, og bag knækbrødene i en forvarmet ovn i ca. 15 min. ved 180o. Lad dem køle af på bagepladen.

Ingredienser

1 dl havregryn, alternativt speltflager
1 dl sesamfrø
1 dl hørfrø
1 dl solsikkekerner
1 dl græskarkerner
2 dl hvedemel
2 dl fuldkornshvedemel
1 tsk. bagepulver
2,5 tsk. salt
2 dl vand
1,25 dl koldpresset rapsolie

Rettens oste

Cookie Settings