Kalvekødsboller med mozzarella

Tilberedning

Rør en fars af kød, æg, rasp og fløde. Svits skalotteløget
i lidt olie, til det bliver klart, og bland det i kødfarsen
med revet citronskal, hakkede basilikumblade,
salt og peber. Skær mozzarellaen i små tern.

Tag en spiseskefuld kødfars ad gangen, og tryk
den lidt flad med våde hænder. Lav en fordybning i
midten, læg en mozzarellatern i, og form til kugler
på ca. 3 cm i diameter. Vend dem i knuste cornflakes
på en tallerken og steg nogle stykker af gangen i hed
olie, til de er gyldne og sprøde uden på (2-3 minutter).
Serveres varme eller kolde med en god salat til.
Tip: Brug evt. en iskugler eller en lille suppeøse til at
forme kødbollerne.

Ingredienser

(10 personer)
1200 g hakket kalvekød
600 g Galbani Mozzarella
3 dl usødede, knuste cornflakes
3 æg
2 dl rasp
2 dl piskefløde
1 hakket skalotteløg
Olie til stegning
2 tsk revet citronskal fra 1
usprøjtet citron
1 bundt hakkede basilikumblade
Salt og friskkværnet peber

Tilbehør:
God salat
Cookie Settings