Indbagt tomat og mozzarella

Tilberedning

Tænd ovnen på 200º. Skær tomaterne i halve og kom dem
i en bradepande med lidt olie og salt.
Bag dem 10-15 minutter i ovnen, så det meste af væden
fordamper. Rul dejen tyndt ud på bagepapir og læg de
bagte tomater oven på. Pas på, du ikke kommer for tæt på
kanten, for du skal kunne lukke dejen, når du har drysset
mozzarella i små stykker og basilikum over.

Luk derefter dejen, prik lidt lufthuller med en gaffel, og
bag ved 200º i ca. 30 minutter. Skær rullen ud i 2-3 cm
tykke stykker, og servér dem lune.

Tip: Du kan også blande tomaterne med aubergine
og zuchinnier. Der skal blot være 1 kg grønsager, så
mulighederne er mange. Hvis du ikke serverer denne ret
som antipasti, men som hovedret, passer opskriften til
6-7 personer.

Ingredienser

(10 personer)
2 ruller færdig pizzadej fra køledisken (cirka 1 kg)
1 kg cherrytomater
300 g Galbani Mozzarella

2 bundter frisk basilikum
½ dl olivenolie til bradepanden
2 små spsk salt
Cookie Settings