Hindbær-tiramisú

Tilberedning

Blend de optøede hindbær med sukker og 1 dl
Amaretto-likør.

Dyp 4 pakker ladyfingers i hindbær-saucen, og dryp
evt. med lidt ekstra Amaretto-likør.

Creme:
Æggeblommerne piskes godt med flormelis og vaniljekorn.
Mascarponen kommes i og piskes med. Fløden
piskes i en anden skål, dog ikke for stiv. Derefter piskes
æggehviderne stive. Flødeskummet og æggehviderne
vendes stille og roligt i mascarponen.

Derefter lægges et godt lag creme over et lag røde ladyfingers.
Læg endnu et lag ladyfingers og endnu et lag
creme og fortsæt, til du har tre lag.
Til sidst sættes det hele i køleskabet et par timer.
Pynt med friske hindbær og citronmelisse.

Tip: Hak evt. en god mørk chokolade, og drys den over
desserten inden servering.

Ingredienser

(10 personer)
700 g optøede hindbær
7 spsk sukker
4 pakker savoiardi småkager
(ladyfingers)
2 dl Amaretto-likør eller marsala
Friske hindbær til pynt
Citronmelisse til pynt
600 g Galbani Mascarpone
10 pasteuriserede æggeblommer
8 pasteuriserede æggehvider
250 g flormelis
Korn af 2 vaniljestænger
5 dl piskefløde

Rettens oste

Cookie Settings