Gulerodskage

Tilberedning

Pisk farin sammen med smør, og tilsæt et æg ad gangen. Bland
mel med bagepulver, salt, kanel og natron, og rør melblandingen
i dejen. Skræl gulerødderne, og riv dem fint. Tilsæt dem til
dejen, og hæld dejen i en smurt springform. Bag kagen ved 175
grader i ca. 50 min.

Ostecreme: Rør friskost sammen med smør, vanillekorn og
flormelis til en ensartet masse, og smør det på toppen af den
afkølede kage.

Ingredienser

(10 personer)
300 g brun farin
150 g blødt smør
4 æg
275 g hvedemel
1½ tsk bagepulver
½ tsk salt
1½ tsk kanel
1 tsk natron
375 g gulerødder


Ostecreme:
150 g Président Tartimalin
90 g blødt smør
½ vanillestang, kornene af
130 g flormelis
Cookie Settings