Grøntsagsmuffins med brie

Tilberedning

Hæld vandet i en skål og opløs gæren heri. Tilsæt mel, honning og salt, og ælt det hele godt sammen. Ælt det bløde smør ind i dejen.

Lav en fordybning i dejen, kom æg, brie og de revne grøntsager i, og ælt dette ind i dejen.

Del dejen op i små boller, og kom dem i muffinforme. Lad dem hæve en time i formene inden bagning.

Bag formene i ovnen ved 200° i ca. 15 min., indtil de er gyldne på toppen og gennembagte. Tag dem ud af ovnen, og lad dem køle af på en rist.

Servér dem som tilbehør til suppe og salat eller til mødeservering.

Ingredienser

(20-24 stk.)
6 dl vand, lunket
50 g gær
800 g hvedemel
2 spsk. honning
20 g salt
70 g smør, blødt
2 æg eller 110 g helæg
200 g Président Brie, tern
400 g grøntsager (gulerod, courgette, græskar, selleri eller andre rodfrugter), revet
Cookie Settings