Grillet sandwich med avocado, bacon og brie

Tilberedning

Kom baconskiverne på et stykke bagepapir, og steg dem i ovnen ved 180° i ca. 10 min., til de er sprøde og gyldne. Tag dem ud, og læg dem på et stykke køkkenrulle, der kan suge evt. overskydende fedt.
Marinér avocadoternene med citronsaft og –skal, salt og friskkværnet peber.

Kom olivenolie, timian og salt på brødskiverne, og steg dem på en grillpande, eller grill i ovnen, til de er sprøde og mørkgyldne.

Saml sandwichene med de lune skiver brød, brie, bacon, sprød salat og avocado.

Ingredienser

(10 personer)
20 skiver bacon
5 modne avocadoer, grove tern
12 usprøjtede citroner, saft og fintrevet skal
Salt og friskkværnet peber
1 dl olivenolie

5 kviste timian, finthakkede blade
20 skiver godt hvedebrød
1 lille frisésalat eller anden let bitter salat
500 g Président Brie, tynde skiver

Rettens oste

Cookie Settings