Franske landgangsbrød

Tilberedning

Del hver baguette i 2 stykker og flæk dem på langs, så du får 12 stykker baguette. Dryp brødene med olivenolie og grill eller rist brødene i ovnen.

Tag brødene ud af ovnen, når de er sprøde og gyldne.

Rør friskost med sennep, finthakket ansjos, saft og fintrevet citronskal og rør til en blød creme.

Smør baguetterne med friskostcreme. Anret med skiver af kogte nye kartofler og æg. Pynt med skiver af radiser og drys med krydderurter.

Krydr med salt og friskkværnet peber.

Ingredienser

(10 personer)
3 baguettes
2 spsk. olivenolie
150 g Président Tartimalin
2 spsk. dijonsennep
5 ansjosfileter
Salt
1 citron
20 nye kogte kartofler
5 kogte æg
10 radiser
1 bundt krydderurter (kørvel, persille eller estragon)
Friskkværnet sort peber
Cookie Settings