Crostini-variation

Tilberedning

Forbered først de tre toppings.

Tomatsalsa:
Vend alle ingredienserne sammen og smag til med salt og peber.

Tapenade:
Blend ingredienserne sammen i foodprocessoren og tilsæt olien så tapenaden får en saftig konsistens. Smag til med peber og lidt salt.

Pesto:
Blend hvidløg, pinjekerner og basilikumblade sammen med olivenolie. Rør de øvrige ingredienser i og smag til med salt og peber.

Pensl brødskiverne med olie og læg en skive gedeost på. Gratinér skiverne under grillen i ca. 2 minutter til de er gyldne. Top med en af de tre toppings og servér.

Ingredienser

(25 crostini)
25 skiver flûte, penslet med olivenolie
350 g Président Sainte Maure

Toppings:
25 tsk tomatsalsa, tapenade eller pesto – se opskrifterne til venstre.

Tomatsalsa:
- portionen rækker til ca. 25 crostini
2 tomater, hakket
1 forårsløg, fintsnittet
1 kvist basilikum, strimlet
½ fed hvidløg, knust
Lidt olivenolie
Salt og peber

Tapenade:
- portionen rækker til ca. 25 crostini
1 fed hvidløg
2 ansjoser
ca. 150 g oliven, uden sten
1 spsk. kapers
1-2 dl olivenolie






Pesto:
- portionen rækker til ca. 25 crostini
1 fed hvidløg, uden skal
25 g pinjekerner
1 potte basilikum – kun bladene
Ca. 1 dl olivenolie
Saft af ½ citron
250 g parmesan
Salt og peber

Cookie Settings