Cocnacmousse

Tilberedning

Ostecremen:
Pisk fløden let og vend den godt samme med friskosten, flormelis, cognac og vaniljekorn. Sæt cremen i køleskabet.
Skær figner ud i grove tern og kom dem op i en gryde sammen solbær og sukker, saft og fintrevet appelsinskal, bring i kog og lad kompotten koge i ca. 15-20 min. indtil kompotten bliver tæt og jævn. Smag kompotten til, evt. med lidt frisk appelsinsaft, tag kompotten af varmen og sæt den på køl, til den er helt kold.

Desserten samles:
Brug glas à ca. 1-2 dl.
Fyld bunden med lidt knuste makroner og kom skiftevis ostecreme og kompot i glasset op til 1 cm før kanten, drys med makroner på toppen og pynt desserten med mynte.


Ingredienser

(10 personer)
1/2 l Président fløde 35%
1/2 kg Président Tartimalin
4 spsk. flormelis
½ dl cognac
1 vaniljestang
400 g tørrede figner
500 g solbær
500 g sukker
1 usprøjtet appelsin
1 pose makroner

Rettens oste

Cookie Settings