Cheesecake med mascarpone og bær

Tilberedning

Blend kiksene med sukker og kanel i en foodprocessor. Tilsæt det smeltede smør. Læg blandingen i en springform (24-26cm). Pisk æggeblommerne og sukker til det bliver luftigt. Tilsæt mascarpone og de blendede bær. Opblød og smelt husbladsen efter anvisning på pakken. Lad det køle af. Bland det forsigtigt i frugtblandingen. Pisk fløden og vend den i frugtblandingen. Kom den færdige creme på bunden. Afkøl kagen i køleskab i mindst 3-4 timer. Pynt evt. med friske bær.

Tip: Erstat mascarpone med ricotta, hvis du ønsker en kalorie-lettere kage.

Ingredienser

(1 kage (10-12 personer))
Bund:
200 g digestive kiks
80 g sukker
Kanel
120 g smør, smeltet
Fyld:
3 stk eller 60 g æggeblommer
100 g sukker
500 g Galbani Mascarpone
300 g friske sommerbær, blendede
5 blade husblas
250 g piskefløde

Rettens oste

Cookie Settings