Cheesecake med frisk frugt

Tilberedning

Smør en springform. Findel grynene i en blender.
Smelt smørret og tilsæt gryn og rørsukker. Fordel
massen i bunden af kageformen og pres det godt sammen.
Læg husblassen i blød i koldt vand i 5 minutter.
Opvarm mælken og smelt den afdryppede husblas
deri. Pisk ricotta, flødeost, honning, citronskal og saft
godt sammen og tilsæt til sidst mælken. Kom blandingen
over grynene og sæt kageformen i køleskabet i
cirka 4 timer.

Pynt kagen med friske bær.

Ingredienser

(10 personer)
200 g flager (for eksempel havre- eller
speltflager)
125 g smeltet smør
50 g rørsukker
400 g Galbani Ricotta
200 g flødeost
½ dl sødmælk
3 spsk flydende honning
4 stk husblas
3 spsk citronsaft + skallen fra 1 citron
Friske bær
Cookie Settings