Brunch tallerken

Tilberedning

Pisk helæggene sammen med mælk og krydr med salt og peber. Varm olien op på panden, og tilsæt æggemassen. Skru ned for varmen, og lad æggemassen sætte sig lidt. Løft massen let med en træspatel, tilsæt Prima Donna, når æggemassen er letstivnet. Efter 1-2 minutter er portionen færdig - hold den lun og servér. Anret røræg sammen med de andre ingredienser på 10 tallerkener.

Ingredienser

(10 personer)
1 portion røræg (se ingredienser til højre)
5 pølser, i skiver og let ristet
10 skiver lufttørret skinke
500 g Prima Donna i skiver eller stave
10 muffins, f.eks. med bær
1,5 l græsk yoghurt, serveret i små glas med müesli og friske bær
20-30 skiver flûtes, knækbrød eller rugbrød
Frisk frugt og bær, f.eks. grapefrugt, jordbær, blåbær, druer, vandmelon i skiver
Røræg til 10 personer:
825 g helæg
2 ¼ dl mælk
Salt, peber
Olivenolie
100 g Prima Donna, revet
Cookie Settings