Brombær med chokoladecreme

Tilberedning

Pisk æggeblommerne med sukker i en skål, til det hele
bliver cremet og luftigt, tilsæt saft og fintrevet skal fra
citron.

Hæld mascarpone og kakao i, og pisk grundigt til en
homogen masse. Pisk bagefter æggehviderne stive, og
vend dem forsigtigt i.

Vend forsigtigt de friske brombær i cremen, og anret
i små skåle før servering. Brug nogle brombær til at
pynte desserten med.

Tip: Man kan også bruge ricotta i stedet for mascarpone,
det giver en lettere version af cremen. Man kan også variere opskriften ved at undlade
kakaoen. Så får man en lidt mildere smag.

Ingredienser

(10 personer)
800 g Galbani Mascarpone
200 g sukker
600 g brombær
5 pasteuriserede æggeblommer
5 pasteuriserede æggehvider
10 spsk kakao
2 usprøjtede citroner

Rettens oste

Cookie Settings