Brie med sprød salat af blegselleri, granatæble og ristet sesam

Tilberedning

Bland granatæblekerner, blegselleri og skalotteløg og marinér med olivenolie, eddike, salt og peber.
Rist sesamfrøene på en tør pande, til de bliver let gyldne og begynder at dufte lidt ”nøddeagtigt”. Tag dem af varmen.
Anret brieosten med salaten, ristede sesamfrø og persille.
Servér salaten sammen med godt hvedebrød eller ristet rugbrød som en lille frokostret, som tilbehør til en hovedret eller del af en buffet.

Tip:
Du får let kerne ud af granatæblet ved at banke på skallen med en træske. På denne måde forbliver kernerne hele, og du holder på saften.

Ingredienser

(10 personer)
2 granatæbler, kerner
1 blegselleri, fintsnittet på skrå
2-3 skalotteløg eller 1 rødløg, tynde ringe
1 dl olivenolie
¾ dl æbleeddike

Salt og friskkværnet peber
100 g sesamfrø
500 g Président Brie, trekanter
1 bundt bredbladet persille, grofthakket
Cookie Settings