Bresaola-ruller med gorgonzolacreme

Tilberedning

Gorgonzola røres forsigtigt sammen med ricotta og
persille. Læg en lille spiseskefuld creme på hver skive
bresaola og rul den sammen.
Rullerne serveres på et fad med salatblade.

Hvis du laver rullerne med laks:
Gorgonzola og mascarpone røres forsigtigt sammen
med en gaffel. Læg en lille spiseskefuld creme på hver
skive laks og rul den sammen. Rullerne kan pyntes
med lidt hakket purløg.

Tip: For at give lidt mere bid og sprødhed kan man
eventuelt lægge en lille fin agurkestav eller lidt salat
ind i hver rulle.

Ingredienser

(20 stk.)
150 g Galbani Gorgonzola Cremoso
2 spsk Galbani Ricotta
20 skiver bresaola
3 tsk hakket persille
Salat til at anrette rullerne på
Eventuelt 1 agurk (se Tip)
Rullerne kan også laves med laks:
1 pakke Galbani Gorgonzola Intenso
2 spsk Galbani Mascarpone
20 skiver røget laks
3 tsk hakket purløg
Salat til at anrette rullerne på
Eventuelt 1 agurk (se Tip)
Cookie Settings