Auberginegratin med parmesan

Tilberedning

Skær auberginerne i tynde skiver og steg dem i olivenolie på en grillpande eller grill dem i ovnen. Dryp dem godt af. Svits hvidløg i olivenolie. Tilsæt tomaterne og kog i 15 minutter. Smag til med salt, peber, sukker og lidt tørret chili. Placer et lag aubergine i et smurt ovnfast fad, fordel et lag af tomatsaucen hen over. Læg derefter et lag mozzarellaskiver og krydr med salt, basilikum samt parmesan. Start forfra med alle ingredienserne og gentag indtil alle ingredienser er brugt op. Drys til sidst med parmesan og basilikum. Bag retten i ovnen ved 220° i 15 minutter.

Ingredienser

(10 personer)
2-3 aubergine
Olivenolie
2-3 fed hvidløg, finthakket
1 kg hakkede flåede tomater
1½ tsk sukker
Tørret chili

300 g Galbani Mozzarella
125 g friskrevet parmesan
1 bundt basilikumblade
Olivenolie
Salt og peber
Cookie Settings