Appelsinmarmelade med fennikelfrø og pastis

Tilberedning

Skræl 2 af appelsinerne med en kartoffelskræller, og sørg for, at der ikke kommer noget af det hvide med på skrællerne. Skær skrællerne i tynde strimler, og kog dem i
vandet i 15-20 min. Skær med en kniv skrællen af de 8 appelsiner, så alt det hvide kommer af, og kun det rene appelsinkød er tilbage. Skær appelsinkødet i små tern, 
og kom dem op i gryden til strimlerne sammen med fennikelfrø. Tilsæt saften fra citronen, og lad det simre ved lav varme i 30 min. under låg. Tilsæt derefter sukkeret,
og lad det simre igen i 30 min. til en tæt kompot. Smag til med pastis, og kom den herefter i glas.

Ingredienser

(1-2 glas)
10 usprøjtede appelsiner
5 dl vand
10 fennikelfrø
1 citron
500 g rørsukker
2 cl pastis

Rettens oste

Cookie Settings